Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Primul TRANSPLANT HEPATIC făcut LA PRIVAT. Academicianul Irinel Popescu, interviu de excepție
25 Martie, 16:21
Povestea primului transplant hepatic făcut la un spital privat, în România, la Interviurile DC News și DC Medical, astăzi de la ora 18.00 Academicianul Irinel Popescu va face o radiografie a procedurii și a planurilor de viitor. 
de  Dana Lascu
Irinel Popescu
EXCLUSIV

Primul transplant hepatic din România efectuat într-o unitate medicală privată a avut loc la Spitalul Clinic Sanador din București, pe 22 februarie.

Întreaga echipă medicală a acționat sub îndrumarea Acad. Prof. Univ Dr. Irinel Popescu - șef al Centrului de Excelență în Boli Hepatice Sanador - și a fost coordonată de Conf. Univ. Dr. Vladislav Brașoveanu.

La Interviurile DC News și DC Medical, astăzi, de la ora 18.00, academicianul Irinel Popescu va explica cum a fost posibilă realizarea acestui prim transplant hepatic în mediul privat, ce presupune înființarea unei clinici de transplant care să nu aparțină statului, care e situația în transplant, la nivel național, în acest moment, dar și cât de greu se instruiește o echipă de medici pentru a putea face asemenea intervenții salvatoare de vieți. 

Nu în ultimul rând, academicianul va explica și dacă actuala pandemie de coronavirus pune sau nu probleme programului de transplant și cum trebuie să se protejeze pacienții de  pe listele de așteptare și cei care au trecut printr-un transplant. 

Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și Paginile de Facebook ale DC News și DC Medical, de la ora 18.00.  


Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?