Probleme de sănătate pentru prezentatoarea ce a învins de 5 ori cancerul: ”Nu scap de dureri de cap!”

Accidentul vascular cerebral
Prezentatoarea TV Dana Deac se confruntă cu o nouă problemă de sănătate după ce a învins cancerul de 5 ori. 

Prezentoarea TV Dana Deac, care a învins cancerul de cinci ori, se confruntă cu noi probleme de sănătate. Aceasta a povestit pe Facebook o vizită la medic căruia i-a spus că nu reușește să scape de durerile de cap.

”(...) am fost la doctor, pentru că nu scap de dureri de cap de două zile. Mi-a spus foarte ferm: `Doamna Deac, ați scăpat de cinci ori de cancer. De AVC (accident vascular cerebral - n.r.) nu puteți scăpa. Așa că alegeți! Vă luptați cu mafioții sau vă salvați viața? Am văzut ce ați făcut în ultimul timp. Dumneavoastră alegeți. Eu aș vrea să vă fiu doctor și peste 10 ani`. (...). Pe doctor l-am întrebat cât timp am la dispoziție pentru a alege. Răspunsul lui a fost o privire severă și rece", a scris Dana Deac pe Facebook, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel