Prof. Dr. Codruț Sarafoleanu, apneea de somn și alergiile respiratorii, la Academia de Sănătate

Acad. dr. Irinel Popescu și invitatul său, prof.dr. Codruț Sarafoleanu
EXCLUSIV
Învitatul de astăzi al emisiunii Academia de Sănătate, care va fi difuzată de la ora 11.00, pe DC MEDICAL, este prof.dr. Codruț Sarafoleanu, șeful clinicii ORL de la Spitalul Clinic Sfânta Maria din București și cadru universitar la UMF Carol Davila.

Prof.dr. Codruț Sarafoleanu este șeful clinicii ORL de la Spitalul Clinic Sfânta Maria din București și cadru universitar și șeful Disciplinei ORL II la Facultatea de Medicină Dentară de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Carol Davila din Capitală.

De asemenea, el este membru fondator al Societății Române de Rinologie.

Invitatul academicianului dr. Irinel Popescu va vorbi, EXCLUSIV la Academia de Sănătate, despre mai multe afecțiuni din domeniul su de activitate: apneea de somn, tulburarea de miros și alergiile respiratorii.

Cei interesați pot afla ce sunt aceste afecțiuni, când sunt ele periculoase și cum pot fi corectate, direct de la un specialist în Oto-Rino-Laringologie (ORL).

Emisiunea Academia de Sănătate va putea fi urmărită pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube ale DC MEDICAL, iar ulterior și aici.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel