Prof.dr. Corin Badiu: Evoluții în endocrinologie, la Academia de Sănătate.

Prof.dr. Corin Badiu, renumit endocrinolog
Invitatul ediției de astăzi a emisiunii Academia de Sănătate de la DC MEDICAL va fi profesor doctor Corin Badiu, care este doctor în științe medicale, medic primar endocrinolog și diabet, nutriție și boli de metabolism. Emisiunea începe la ora 11.00.

Invitatul ediției de luni, 4 martie, a emisiunii Academia de Sănătate, de la DC MEDICAL, moderată de prof.dr. Irinel Popescu, va fi prof. dr. Corin Badiu.

Acesta este doctor în științe medicale, medic primar endocrinolog și diabet, nutriție și boli de metabolism.

De asemenea, este profesor universitar – Disciplina de Endocrinologie, Universitatea de Medicină și Farmacie „C. Davila" București și șef secție clinică universitară „Patologia tiroidiană de corelație" la Institutul de Endocrinologie „C. I. Parhon", din 2002 până în prezent.

Prof.dr. Corin Badiu deține un doctorat în Endocrinologie și are o supraspecializare, în sexologie.

Interviul LIVE va putea fi urmărit, de la ora 11.00, pe pagina de Facebook și pe cea de Youtube a DC MEDICAL, iar ulterior, aici, după ce înregistrarea VIDEO va fi atașată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel