Prof Dr Ileana Constantinescu: Testarea pentru COVID-19, la Academia de Sănătate
Prof Dr Ileana Constantinescu, medic primar virusologie – imunologie, vine luni, 22 iunie, la Academia de Sănătate, de la ora 11.00, pentru a explica cum se face testarea pentru detectarea infectării cu noul coronavirus și COVID-19. 
de  Dana Lascu
Prof dr Ileana Constantinescu. Foto: DC Medical
EXCLUSIV

Prof Dr Ileana Constantinescu, cadru universitar și Directorul Departamentului de Granturi și Cercetare la UMF Carol Davila, este medic primar virusologie – imunologie, medic șef Laborator, șeful Centrului de Imunogenetica și Virusologie Institutul Clinic Fundeni și coordonator Program Transplant.

Profesorul răspunde, conform site-ului Institutului Clinic Fundeni, de corectitudinea metodologiei de lucru, corectitudinea rezultatelor și integrarea acestora în contextul clinic; de managerierea listelor de așteptare pentru toate tipurile de transplant performate în Institutul Clinic Fundeni, de evaluarea virusologică și din punct de vedere al histocompatibilității pentru donatorii aflați în moarte cerebrală și/sau vii.

Nu în ultimul rând, Prof Dr Ileana Constantinescu coordonează activitatea de învățământ în Imunologia Transplantului, Virusologie, Imunologie Fundamentală, Genetică și Biologie Moleculară.

Emisiunea care va aborda subiectul testării pentru noul coronavirus și pandemia de COVID-19, va fi retransmisă luni, 22 iunie, de la ora 11.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube, ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV. 

 

 

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?