Prof dr Monica Pop ia atitudine: Gafă INADMISIBILĂ! Vedete „NEGRE!”

Prof Dr Monica Pop. Foto: DC Medical
Cunoscutul oftalmolog prof dr Monica Pop spune că este impardonabilă și inadmisibilă expunerea publică doar a scenariilor negre, de coșmar. Ea crede că poporul are nevoie de speranță și de încurajare. 

Într-un punct de vedere, prof dr Monica Pop scris că este inadmisibil pesimismul general afișat și că persoanele al căror cuvânt are greutate nu ar trebui să expună scenarii negre și descurajatoare. 

„Gafă INADMISIBILĂ! Vedete „NEGRE!” Expunere publică de pesimism!!! De ce scenariu de viitor negru?! Românii nu doresc asta!!! Nu de păreri DESCURAJATOARE de la vedete, ci de susținere și speranță e mare nevoie acum!

(NU DE POLITICIENI E VORBA!)

Sper că ideea, total neinspirată, de a expune public doar lucruri de un pesimism MORBID despre ce se întâmplă, scenarii despre un presupus viitor negru, urât, manipulat, al tinerilor și al copiilor care vor creste în teamă, stres, depresie, devenind slabi psihic și dependenți total de cei care asta și urmăresc, idei total descurajante într-un moment în care românii, atât de oprimați acum din multe unghiuri, ar avea nevoie de speranță, de încurajare... să aibă măcar atâta răsunet încât să mai trezească din conștiințe! Măcar de-ar fi așa! Altfel e inadmisibil și impardonabil! Descărcare publică de nedorit!

Sunt perfect de acord cu faptul că se greșește mult, că se gestionează prost pandemia asta la noi, că se spun multe neadevăruri, pe care mulți, din păcate, le cred, că se încalcă foarte clar drepturile cetățenilor și că lucrurile numai bine nu merg! Oamenii, ca și cei în cauză, se vede, sunt clar prăbușiți psihic! Pe bună dreptate, unii! Tocmai din aceste multe  motive, e de necrezut că cineva poate adăuga atâta pesimism sufletului românilor, năpăstuiți și așa și care numai de așa ceva nu au nevoie! DIMPOTRIVĂ, le face mult rău, le adâncește starea negativă văzând că și unele persoane cunoscute arată public că trec prin așa ceva, fără speranțe!  

De susținere, de încurajare, de speranță, de asta e nevoie acum și mereu! A se renunța definitiv la expunerea publică a scenariilor minților negative!! Vedetism? Sau ce?! Oricum, NU E BINE!!!” scris, revoltată, prof dr Monica Pop, pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel