Prof dr Monica Pop, mesaj către autorități: Opriți petardele! Copii și adulți mutilați definitiv!
28 dec 2019 / 13:21
Cunoscutul medic oftalmolog prof dr Monica Pop a lansat un mesaj către autorități, cerându-le să oprească comercializarea petardelor. Copii și adulți sunt mutilați definitiv, atrage atenția medicul.
de  Dana Lascu
Dr. Monica Pop

Prof dr Monica Pop spune că ar trebui luate măsuri urgente și drastice contra petardelor. „Petardele au „lovit" din nou! Autorități competente, opriți-le!", scrie cunoscutul oftalmolog pe pagina sa de Facebook.

„Copii și adulți, unii mutilați definitiv, care vor suferi tot restul vieții pentru un moment de distracție iresponsabilă! Din nefericire, la noi (Spitalul de urgențe oftalmologice Lahovari, n.r.) sunt deja internați 2 copii, grav afectați în urma exploziei de petarde. Unul nu a avut nicio șansă, a pierdut vederea ochiului respectiv! Al doilea e și el grav afectat și va mai avea nevoie și de alte operații! Rămâne cu sechele, în cel mai bun caz! Mai sunt câteva zile până la Anul Nou! Pocnitori peste tot, toată ziua! Ce fac autoritățile pentru a stopa aceste nenorociri? POLIȚIA în primul rând? Dar părinții? Dar noi toți?", scrie, revoltată, dr Monipa Pop.

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?