Prof dr Virgil Păunescu, terapii românești pentru cancer. Academia de Sănătate

Prof  Dr Irinel Popescu și prof dr Virgil Păunescu. Foto: DC Medical
Am putea avea, în curând, terapii contra cancerului produse în România, explică prof dr Virgil Păunescu, invitatul emisiunii Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, interviu din care, la ora 11.00, DC News și DC Medical vor transmite a doua parte. 

Prof Dr Virgil Păunescu, directorul Institutului OncoGen, institut de cercetări medicale legat de Spitalul Județean Timișoara și șeful Departamentului de Științe Funcționale și al disciplinei de Imunologie de la UMF Victor Babeș, alăturat Spitalului Județean Timișoara, este invitatul emisiunii „Academia de Sănătate", realizată de academicianul dr Irinel Popescu, emisiune din care luni, 23 decembrie, vom difuza a doua parte. 

Discuția va continua pe tema dezvoltării terapiilor contra cancerului în România, la OncoGen. Ce alternative sunt, ce echipe vor colabora și cam când am putea avea terapii românești la preț mai mic decât cele din străinătate, veți afla în câteva ore. 

La Academia de Sănătate, profesorul va vorbi despre despre preocupările Clinicii OncoGen și va arăta și care este importanța cercetării, „în general, pentru Universitate, pentru un spital universitar și faptul că promovarea în ierarhia universitară se face în primul rând pe baza acestei activități, evaluarea universităților", a arătat acad dr Irinel Popescu.

A doua parte a emisiunii va fi transmisă, de la ora 11.00, simultan de DC News și DC Medical, pe paginile de Facebook și canalele de Youtube, iar ulterior va putea fi urmărită și aici.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel