Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Raed Arafat: consultațiile din ambulatoriu se reiau. Cum se va putea ajunge la medic
15 mai, 08:24
Raed Arafat a declarat că se reiau consultațiile care nu sunt urgență și care nu prezintă risc de agravare. Totuși, la medic se va putea ajunge cu anumite condiții.
de  Angela Sabău
Copii

Asistența medicală ambulatorie care nu reprezintă urgență și nu are potențial de agravare se reia după ieșirea din starea de urgență, a declarat Raed Arafat joi seara, la sediul MAI. Potrivit lui, consultațiile se vor face doar cu programare.

„Se reia asigurarea asistenţei medicale ambulatorie pentru cazurile care nu reprezintă urgenţă şi care nu au potenţial de agravare, cu condiţia organizării activităţii astfel încât consultaţiile să fie efectuate doar cu programare şi interzicerea staţionării pacienţilor în zonele de aşteptare, precum şi activităţile de internare a pacienţilor care nu sunt urgenţe medicale la nivelul unităţilor medicale non-COVID, cu menţinerea interdicţiilor de acces a aparţinătorilor, fiind obligatorie organizarea unui sistem de informare a acestora despre starea pacienţilor internaţi”, a declarat Raed Arafat.

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?