Raed Arafat, replică după conferința IGSU. Ce măsuri ia

Raed Arafat
Raed Arafat anunță că își va prezenta punctul său de vedere după comemorarea tragediei de la Colectiv și după alegerile prezidențiale.

Raed Arafat anunță, într-o postare pe contul său de Facebook că, ”în urma apariției noilor imagini difuzate de Libertatea”, a solicitat colegilor de la ISUBIF și IGSU să explice și să răspundă public, într-o conferință de presă, acuzațiile.

”Știu că se așteaptă să ies personal să explic mai multe aspecte, mai ales acuzațiile că aș fi ascuns și eu imaginile au fost lansate în public și continuă să fie difuzate în pofida faptului că și conducerea IGSU, dar și domnul Gen. (r) Pop au afirmat că aceste imagini nu mi-au fost date. Cu alte cuvinte, nu puteam să ascund ce nu aveam”, afirmă Raed Arafat.

Acesta mai precizează că apropierea comemorării tragediei de la Colectiv, despre care scrie că este ”un moment emoțional major care trebuie respectat”, și alegerea unui nou președinte l-au determinat să își spună punctul de vedere abia după aceste două evenimente.

”Consider că punctul meu de vedere este bine să fie prezentat după aceste evenimente. Eventualele ieșiri publice din partea mea în aceste zile nu vor face decât să aducă un element perturbator al acestor momente. Vă asigur însă că am răspunsuri concrete la toate întrebările care au fost ridicate și nu voi ezita să le aduc în fața opiniei publice”, mai precizează acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel