Raed Arafat, gata să se vaccineze împotriva COVID-19 imediat ce vaccinul va fi disponibil

Raed Arafat. Foto: Gov.ro
Raed Arafat se va vaccina anti-COVID, imediat ce vaccinul va fi disponibil în România. Declarația a fost făcută într-o emisiune transmisă în direct.     

Secretarul de Stat Raed Arafat crede că gestul său va duce la creșterea încrederii în vaccinare și spune că este vital ca numărul celor care fac vaccinul să fie cât mai mare. ”Oamenii sunt supuși unui bombardament de informații care, multe din ele, nu sunt nici validate, nu au nici baza științifică, chiar dacă uneori sunt spuse de unii medici. Asta este realitatea. La acest moment, cred că, prin puterea exemplului, la un anumit moment, vom putea arăta populației că oameni cum suntem noi care spunem că trebuie, o să ne vaccinăm și noi la momentul respectiv”, a spus el, la Antena 3.
El a mai spus că, dacă va fi mai convingător, o va face chiar în fața camerelor. „Dacă ăsta e un mod de a convinge o parte, oricât de mică este această parte, cred că merită făcut acest lucru. Și nu numai eu, ci și alte persoane care pot face acest lucru și să fie fără nicio îndoială că ne-am vaccinat, că nu am păcălit, că nu ne-am injectat cu ser fiziologic, pentru că o să auziți 1000 de forme de discuții din partea celor care vor să minimalizeze impactul vaccinului, care va fi unul foarte mare, dacă este administrat la un număr suficient de mare de oameni”, a mai spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel