Rafila: Redeschiderea școlilor nu ține doar de transmiterea unor cunoștințe

Alexandru Rafila  FOTO: arhivă personală
EXCLUSIV
Prof dr Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, a vorbit la Interviurile DC News și DC Medical despre redeschiderea școlilor.

Invitat la Interviurile DC News și DC Medical, prof dr Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, a discutat despre problema redeschiderii școlilor.

”Problematica redeschiderii școlilor preocupă OMS și încearcă să readucă date legate de experiențe, de recomandări la nivelul regiunii astfel încât să existe o anumită coordonare între state pentru că se consideră că redeschiderea școlilor este o activitate esențială care nu ține doar de transmiterea unor cunoștințe copiilor, ci și de sănătatea lor psiho-socială, adică sănătatea mentală, modul în care ei se vor înțelege în societate, iar lucrurile acestea se realizează când școala se poate desfășura în condiții apropiate de normal”, afirmă profesorul Rafila.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel