RAMUCIRUMABUM - prospect

Foto: Pixabay
RAMUCIRUMABUM - prospect. Acțiune: agent antineoplazic, anticorp monoclonal.

RAMUCIRUMABUM - prospect

Denumire comercială: CYRAMZA

Forma: concentrație pentru soluție perfuzabilă

Indicații: neoplasm gastric în stadiu avansat sau adenocarcinom de joncţiune eso-gastrică. Cancer colo-rectal metastatic (CCRm). Cancer pulmonar fără celule mici avansat la nivel local sau metastatic.

Contraindicații: hipersensibilitate la substanţa activă. La pacienţii cu CPFCM, contraindicat dacă apar cavităţi la nivelul tumorii sau tumora a atins vase majore de sânge.

Atenție: hipertensiune arteriala, vindecare deficitară a plăgilor, insuficienţă hepatică, fistule, proteinurie, stomatită, insuficienţă renală.

Reacții adverse: perforaţie gastro-intestinală, hemoragie gastrointestinală severă, evenimente tromboembolice arteriale, tulburări hematologice şi limfatice, hipoalbuminemie, epistaxis, fatigabilitate, astenie, edem periferic, cefalee, durere abdominala, diaree, hipopotasemie, hiponatremie, sindrom de eritrodizestezie palmo-plantară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel