Rapper celebru, internat în spital după ce a făcut anevrism

Dr. Dre a făcut un anevrism și se află în spital
Rapperul, producătorul și antreprenorul Dr. Dre a anunțat că este internat în spital, după ce a făcut un anevrism.

Rapperul, producătorul și antreprenorul Dr. Dre a anunțat că este în prezent internat a un spital în Los Angeles.
"Mulțumesc familiei, prietenilor și fanilor pentru interesul lor. Mă descurc excelent și primesc îngrijiri excelente de la echipa mea medicală. Voi ieși în curând din spital și înapoi acasă", a scris dr. Dre într-o postare pe Instaram, arată CNN
Producătorul de muzică în vârstă de 55 de ani, al cărui nume este Andre Young, nu a împărtășit de ce a fost internat, însă într-o postare pe Instagram se arată că a făcut un anevrism. „Dr. Dre a fost internat în spital și rămâne în UCI după ce a suferit un anevrism cerebral”, arată enews.

Dr. Dre, născut în Compton, California, a fost membru al grupului de rap N.W.A. înainte de albumul de debut solo din 1992 „The Chronic”.
Este de șapte ori câștigător al premiului Grammy, fiind creditat că a contribuit la lansarea carierei lui Snoop Dogg, Eminem și Kendrick Lamar.
Este, de asemenea, fondatorul Aftermath Entertainment și cofondator Beats Electronics și Death Row Records.

Anevrismul cerebral, cunoscut și sub denumirea de anevrism intracranian, reprezintă o zonă slăbită la nivelul unui vas de sânge din creier, care de regulă își mărește volumul, căpătând o formă similară unui balon. Un procent de 1,5 – 5% din populația lumii a avut sau va avea un anevrism cerebral la un moment dat în viață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel