Recoltarea de sânge și de plasmă în pandemia COVID-19. Dr Doina Goșa, la Academia de Sănătate

Donatori  FOTO: pexels.com
EXCLUSIV
Dr Doina Goșa, directorul Centrului de Transfuzie Sanguină București, vine luni, 14 septembrie, de la ora 11.00, la Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, pentru a discuta despre transfuziile și recoltarea de plasma sanguină de convalescentă în pandemia de COVID-19.

Centrul de Transfuzie Sanguină București, pe care dr Doina Goșa îl conduce, cel mai mare centru de transfuzie din țară, este responsabil cu recoltarea, testarea, procesarea, stocarea și distribuirea sângelui și a componentelor sanguine labile care sunt utilizate în peste 50 de spitale din București și din Ilfov.

Dr Doina Goșa va vorbi, la Academia de Sănătate, despre nevoia de recoltare de plasma convalescentă de la pacienții vindecați de COVID-19, despre eficiența tratamentului și lipsa de sânge în Capitală, la modul general.

Emisiunea va fi retransmisă de la ora 11.00, simultan, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

 

VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel