Rectorul Universităţii de Medicină din Târgu Mureş, distins cu titlul de Doctor Honoris Causa

Rectorul Universităţii de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie "George Emil Palade" din Târgu Mureş, prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, a fost distins cu titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii Medicale de Stat din Tbilisi, Georgia.

Potrivit Agerpres, evenimentul a avut loc într-un cadru festiv, cu ocazia deschiderii anului universitar 2019-2020 la Universitatea Medicală de Stat din Tbilisi, în prezenţa reprezentanţilor universităţilor din Emory Atlanta, Munich, Grenoble, Viena, Cernăuţi, precum şi în prezenţa preşedintelui Parlamentului din Georgia şi a reprezentantului Ministerului Sănătăţii.

În discursul său, prof. univ. dr. Leonard Azamfirei a punctat stransa colaborare academică dintre cele două universităţi şi a menţionat că în prezent există noi proiecte menite să dezvolte relaţiile bilaterale.

Totodată, rectorul UMFST Târgu Mureş s-a arătat onorat de titlul care i s-a conferit şi a transmis că Universitatea Medicală de Stat din Tbilisi, cu 100 de ani de tradiţie, dar profund orientată spre valorile internaţionale ale educaţiei moderne, îi induce un deosebit respect şi o profundă admiraţie.

"Aşa cum your King David, The Builder a recreat o naţiune, dumneavoastră în fiecare an faceţi ca această naţiune să fie mai educată şi mai sănătoasă. Şi pentru ceea ce faceţi vă felicit din toată inima", a transmis prof. univ. dr. Leonard Azamfirei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel