Relansarea afacerilor, soluții pentru fiecare domeniu de activitate. Mihai Lala (Ok Medical)

Online
EXCLUSIV
Managerul OK MEDICAL, Mihai Lala, a vorbit, în cadrul DEZBATERII ONLINE „Criza coronavirusului: Reguli obligatorii pentru o relansare responsabilă”,  despre soluțiile pe care le au afacerile din România, în fața crizei generate de pandemia de COVID-19.

Ca să explice mai bine de ce este nevoie să se apeleze la specialiștii epidemiologici pentru găsirea unor soluții eficiente în criza pandemică, managerul OK Medical i-a adresat o întrebare neașteptată lui Val Vâlcu, moderatorului dezbaterii. 

„Ați gătit vreodată acasă?", a întrebat Mihai Lala, continuând să explice. „Ideea este în felul următor, poate că domnul Vâlcu are abilități de bucătar și face un șnițel extraordinar,  dar, cu siguranță, un chef bucătar, de la un restaurant Michlein, poate să facă o cină, mai bună decât domnul Vâlcu. În cele mai multe cazuri, 99% din cazuri, poate să facă acest lucru mai bine decât domnul Vâlcu, decât mine sau decât oricine", a explicat managerul OK Medical. 

Această comparație, porivit managerului Ok Medical, se aplică și în cazul situației epidemiologice din România. 

„Am fost forțați cu toții, în mediul economic, să facem șnițele acasă, pe perioada pandemiei. Adică să facem noi pe epidemiologii. Inclusiv noi, care conducem o clinică medicală, am fost luați prin surprindere. Și asta este realitatea", a subliniat Mihai Lala. 

Soluții pentru relansarea României


„Nu putem să spunem că am fost pregătiți într-un mod profesionist să răspundem unei astfel de situații pandemice. Prin urmare, am apelat la specialiști, care asta fac, de ani de zile. A căror meserie este aceasta. Care fac Fluxuri în spitale, care se confruntă cu epidemiologia în fiecare zi. Ne-am consultat cu organizații mondiale medicale, am ascultat tot ce spun autoritățile, de cele mai multe ori bine, uneori greșesc și ele. Și am încercat să găsim o soluție profesionistă, ca răspuns la această pandemie. Lucru pe care orice agent economic din lumea asta ar trebui să îl facă, dacă își permite să abordeze un astfel de serviciu profesionist. Acum, evident că un hotelier sau un patron de pensiune, nu are posibilitatea financiară să apeleze, în acest moment, la astfel de servicii profesioniste, dat fiind faptul că numărul de epidemiologi este limitat, e mic", a mai spus acesta. 

Ghid pentru fiecare domeniu de activitate în parte

Relansarearomaniei.ro este un ghid online care oferă înformații și soluții pentru diverse tipuri de activități. 

"Am considerat că este necesar să facem o platformă, online, care să ofere un ghid general diverselor tipuri de activități, inclusiv zona de hoteluri și zona turistică, sunt prinse în acest ghid, pe care puteți să îl găsiți, foarte ușor, pe relansare responsabilă.ro. În plus față de acest lucru, putem să oferim soluții, și noi și alți epidemiologi, sunt profesioniști în piață, care pot să ofere soluții customizate pentru fiecare business în parte. Evident că pentru lanțurile hoteliere ar trebui recomandat să apeleze la serviciile profesioniste, pentru că, rentează, în primul rând, din punct de vedere al afacerii. Pentru că, dacă, Doamne ferește, se întâmplă ceva, din punct de vedere epidemiologic în în zona lor de hotel, bussinesul de închide, cel puțin pentru o perioadă. Nu mai vorbesc despre industrii cum sunt cele alimentare. Imaginați-vă că un producător de pâine, dacă mâine ar avea un incident de COVID-19 și ar trebui să închidă fabrica. Eu cred că ar ieși de pe piață sau cel puțin o perioadă serioasă de timp ar avea probleme din punct de vedere comercial", a explicat Mihai Lala. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel