Rețetă FABULOASĂ de suc antiinflamator. NATURALĂ, delicioasă și ușor de făcut

Suc antiinflamator cu lămâie, ghimbie și alte ingrediente esențiale. Foto: Pixabay
Acum știm că majoritatea bolilor de astăzi se datorează inflamației. Iată o rețetă sută la sută naturală și ușor de făcut de suc antiinflamator, creată de un nutriționist american celebru: 

Inflamația vă afectează celulele și pereții arteriali și poate provoca tot felul de probleme, inclusiv afecțiuni inflamatorii cronice, cum ar fi bolile cardiovasculare și artrită, etc.

Prin reducerea inflamației, corpul tău este mai capabil să se vindece de boli. Una dintre modalitățile de top de a reduce inflamația este de a urma dieta Healing Foods și de a consuma o mulțime de alimente antiinflamatoare, notează nutriționistul american dr Axe. 

Dacă sunteți în căutarea unor rețete antiinflamatoare pentru dietă sau de sucuri antiinflamatoare pentru artrită, această băutură delicioasă acoperă ambele fronturi. Rețeta de suc antiinflamator este amestecul perfect pentru a susține apărarea naturală a corpului și pentru a reduce inflamația - în plus, este absolut delicioasă!

Ingrediente cheie

Sucurile pentru inflamație și pierderea în greutate sunt foarte populare în zilele noastre, dar este foarte important să alegeți combinația potrivită de alimente, arată dr Axe. Sucul antiinflamator de fructe poate fi sănătos, dar un suc proaspăt care include legume precum castraveți și țelină este chiar mai bun, deoarece cantitatea de zahăr este mult mai mică. 

„Ananasul este cu siguranță unul dintre antiinflamatoarele mele preferate, motiv pentru care am avut grijă să îl includ în această rețetă. Probabil ați auzit despre beneficiile ananasului și sucului de ananas pentru inflamație datorită conținutului său ridicat de bromelină. (link direct studiu) Ghimbirul este un alt ingredient demonstrat de cercetările științifice că are proprietăți puternice antioxidante și antiinflamatorii. Poate chiar ajuta la scăderea durerii musculare după un antrenament intens (link direct studiu)”, a spus nutriționistul american.

El a inclus în rețetă și mărul. „În afară de aroma sa delicioasă, este și o sursă bogată de quercetină, un antihistaminic natural și un antiinflamator. Se adaugă și lămâie cu conținut scăzut de zahăr. În studiile folosind modele animale, s-a demonstrat că extractele din coaja de lămâie scad inflamația legată de artrită. (link direct studiu) Deci, atunci când preparați acest suc, vă recomand să folosiți întreaga lămâie, coajă și toate!”, a mai arătat acesta.

Ingrediente: 

- 4 tulpini de țelină (circa 20 de cm fiecare)
- O jumătate de castravete
- O cană de ananas
- jumătate de măr verde
- O cană de spanac verde
- O lămâie
- o bucată de ghimbir. 

Cum se face: 

Adăugați toate ingredientele la storcătorul de legume.
Se amestecă ușor sucul și se consumă imediat.
Se poate adăuga și apă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel