REZIDENȚIAT 2019. Legea rezidențiatului, în Monitorul Oficial! Mingea e în curtea Ministerului Sănătății

Legea pentru rezidențiat 2019, în Monitorul Oficial
Legea care deblochează examenul de REZIDENȚIAT 2019 a fost publicată în Monitorul Oficial. Mingea e în curtea Ministerului Sănătății, cel care trebuie să modifice urgent ordinele și să le publice. 

După ce Președintele Klaus Iohannis a semnat și promulgat, astăzi, 31 octombrie, Decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea şi completarea Ordonanței Guvernului nr. 18/2009 privind organizarea şi finanțarea rezidențiatului (PL-x 609/28.10.2019), acesta a apărut în Monitorul oficial. 

Odată cu publicarea sa, noua lege intră în vigoare! 

Următorul pas este acela ca Ministerul Sănătății să modifice ordinele în concordanță cu noile prevederi și să le publice în Monitorul Oficial. 

Este vorba de: Ordinul privind metodologia de examen, Ordinul pentru înființarea comisiei care coordonează examenul, Ordinul pentru modificarea numărului de locuri la Rezidențiat, care trebuie să fie egal cu numărul absolvenților de facultăți de medicină, medicină dentară și farmacie din acest an, așa cum prevede noua lege promulgată astăzi, și Ordinul cu data la care se organizează examenul de REZIDENȚIAT 2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel