Sală de nașteri și terapie intensivă neonatală, închise pentru igienizare. Unde vor fi redirecționate pacientele

Sala de nașteri va fi închisă pentru igienizare     FOTO: facebook.com/pg/FilantropiaBucuresti/
Sala de nașeri și terapia intensivă neonatală de la Spitalul Clinic Filantropia vor fi închise pentru igienizare. Pacientele vor fi redirecționate către alte unități medicale.

Sala de nașteri, terapia intensivă neonatală și saloanele de amenajare ale Spitalului Clinic Filantropia vor fi închise pentru igienizare, în perioada 19-31 august 2019, se arată într-un comunicat de presă.

„În vederea efectuării igienizării generale periodice și a prevenirii apariției de infecții asociate asistenței medicale, Spitalul Clinic Filantropia, aflat în subordinea Primăriei Capitalei, prin ASSMB, va închide sala de nașteri, terapia intensivă neonatală și saloanele de rooming-in în perioada 19-31 august 2019.

În această perioadă nu se vor efectua nașteri în spital, indiferent de vârsta de gestație și nu vor fi primite transferuri din alte maternități. Pacientele care ar fi trebuit să nască la Maternitatea Filantropia vor fi redirecționate către celelalte maternități ale ASSMB: Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sirbu, Spitalul Clinic Dr.I. Cantacuzino, Spitalul Clinic Malaxa, dar și către alte maternități din capitală.

Obstetricienii de la Filantropia au fost anunțați în urmă cu trei săptămâni, în legătură cu sistarea activității privind nașterile, tocmai pentru a găsi soluții și a primi acordul colegilor, pe care i-au contactat în alte maternități, de a prelua viitoarele mămici”, se arată în comunicatul remis presei.

De asemenea, în document se mai arată că vor funcționa după program normal Ambulatoriul integrat, secția de Ginecologie, secția ATI, compartimentul de MMF, compartimentul de Prematuri, laboratorul de radiologie, laboratorul de analize medicale, laboratorul de genetică, laboratorul de anatomie patologică, farmacia.
  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel