SANADOR, triaj epidemiologic. Măsuri luate de lanțul privat de clinici

Sanador
Sanador a anunțat că în urma cerințelor enunțate de autorități, lanțul privat de clinici a luat următoarele măsuri:

„Având standarde foarte ridicate pentru pacienți, SANADOR a înțeles să aplice imediat - încă de săptămâna trecută - cerințele autorităților referitoare la triajul epidemiologic. Aceste măsuri sunt valabile în toate clinicile și în laboratoare, în Centrul Oncologic Sanador și în Spitalul Clinic Sanador, unde înainte de intrări există corturi noi, amenajate special. Personalul poartă echipamente de protecție și folosește produse de dezinfecție profesionale omologate internațional. Se curăță inclusiv zonele de așteptare exterioare. În cazul în care se depistează simptome specifice CoViD – 19, există spații dedicate pentru evaluări.

Luând în calcul aceste proceduri, Sanador roagă pacienții să fie la programări cu 15 minute mai devreme pentru a le parcurge lejer. Fiecare primește, la orice intrare, o brățară de unică folosință. Centrele Medicale sunt pregătite pentru preluarea unui flux superior de bolnavi, în condițiile în care patologiile tratate în mod obișnuit urmează cursul normal, în depline măsuri de siguranță. Accesul oamenilor la tratamentele disponibile pentru specialitățile Sanador este nelimitat. Mai mult, condițiile asigurate includ protocoale suplimentare de igienă și dezinfecție, între acestea fiind limitat accesul aparținătorilor, care sunt rugați să înțeleagă situația", au anunțat reprezentanții SANADOR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel