Sandra Alexiu: telemedicina e un pas înainte pentru medicina primară

Revolta unui medic de familie - Foto: dr. Sandra Alexiu, președintele Asociaţiei Medicilor de Familie Bucureşti Ilfov. Foto: DC Medical
EXCLUSIV
Sandra Alexiu, președintele Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, a declarat, în cadrul unei dezbateri a DC Media Group, că este o susținătoare a telemedicinei.

Sandra Alexiu, președintele Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, a declarat, în cadrul dezbaterii ”Cum va arăta noua normalitate în sistemul sanitar”, organizate de DC Media Group, că ”telemedicina este un pas înainte pentru medicina primară în România”.

”Sunt un fervent susținător al telemedicinei. Mă bucură că există susținere din partea CNAS ca telemedicina să continue. (...) Am avut rezultate foarte bune care ne-au ajutat în prima partea a pandemiei să menținem legătura cu pacienții noștri cronici. Și datorită facilităților pe care le-a înțeles CNAS am reușit să transmitem aceste rețete pe mail sau prin aplicații pacienților sau aparținătorilor lor ca să poată lua rețetele fără să se deplaseze”, afirmă medicul Sandra Alexiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel