Scandalos: SPITALE din Capitală, FĂRĂ ÎNCĂLZIRE și apă caldă în plină iarnă

Spitalul Colentina din București. Foto: arhiva spital
Situație fără precedent, întâlnită în două spitale din Capitală unde sunt tratați pacienți cu COVID-19. Au rămas fără încălzire și apă caldă n plină iarnă.

Institutul „Matei Balș” și Spitalul Colentina, unități medicale unde sunt tratați pacienți uc COVID-19, deci afecțiuni pulmonare, nu mai au încălzire și apă caldă. Situația a fost semnalată pe rețelele de socializare, unde o femeie trage un smenal de alarmă. „La spitalul Matei Balș s-a oprit căldura, sunt bolnavi grav bolnavi, conectați la oxigen, bolnavi ce nu au voie să stea în frig. Să îi ajute cineva!!! Li s-a dat pilote, dar ei sunt semiconștienți, nu realizează când se dezvelesc! Li s-a spus că va dura 2-3 zile, nu se poate să îi lăsați în frig.”, scrie Myrela Robu.
Situația a fost dezvăluită și în emisiuni TV. 
La Ministerul Sănătății s-a primit o înștiințare de la Compania Municipală Termoenergetica, prin care li se semnalează că astăzi, până la orele 00.00, va fi întreruptă alimetnarea cu apă caldă și căldură din cauza unor avarii. 

Situația este cu atât mai gravă cu cât pacienții cu afecțiuni pulmonareinernați acolo sunt extrem de sensibili la temperaturi scăzute. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel