Scandalul fratelui manelistului Salam, bolnav de COVID-19. Reacția oficială de la Matei Balș

Florin Salam face scandal la Matei Balș
Scandal. Manelistul Florin Salam a lansat acuzații grave la adresa medicilor de la „Matei Balș”, acolo unde este internat fratele său bolnav de COVID-19 și în stare gravă, și a recurs la un gest fără precedent.

Manelistul Florin Salam, în război cu doctorul Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului „Matei Blaș”. Fratele manelistului se află internat la spitalul condus de Streinu-Cercel, iar familia cântărețului acuză medicii că nu le oferă informații despre starea bărbatului. Ei spun că nu mai știu nimic despre el de trei săptămâni.
Manelistul a chemat televiziunile și a făcut acuzații grave la adresa medicilor de la Institutul „Matei Balș”: „Nu aș fi făcut acest gest, să chem toate televiziunile, dar nu avem încotro. Suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav. Trebuie să știm starea lui. Ca familie, nu suntem oameni străini. Nimeni nu comunică cu noi. Trebuie să stăm să așteptăm și să ne zică *Gata, e în ultima fază?”, a mai spus manelistul, citat de DC NEWS.
Medicul Cătălin Apostolescu, medic infecționist și purtător de cuvânt al Institutului „Matei Balș”, a respins aceste acuzații și a explicat la Antena 3 că familia a fost informată mereu despre starea pacientului. „Dincolo de starea foarte gravă a pacientului - care nu face obiectul discuției la televizor - în fiecare zi, familia este ținută la curent de un medic din Terapie Intensivă. S-a întâlnit cu membrii familiei și a explicat starea în care se află, procedurile care se aplică pacientului, care este prognosticul și șansele de supraviețuire. Prin urmare în fiecare zi, familia a fost ținută la curent cu starea pacientului”, a spus el. 
Despre starea fratelui manelistului, acesta a spus că este „foarte gravă”. „Este într-o stare foarte gravă, motiv pentru care se și află în secția de Terapie Intensivă și se fac proceduri specifice unei astfel de secții și unei astfel de stări.
În fiecare zi s-a discutat cu familia într-o zonă separată, în așa fel încât să fie doar medicul și familia și să nu fie  și alte persoane și au fost puși la curent cu starea pacientului. Li s-a explicat în fiecare zi care este medicația pe care o primește”, a mai afirmat el.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel