Secția Oncologie a SJU Deva, în carantină din cauza infecțiilor cu coronavirus

Coronavirus, infectie
Secția de Oncologie a Spitalului din Deva a intrat în carantină din cauza infecțiilor cu coronavirus. Mai multe cadre medicale au fost depistate pozitiv.

Secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva a intrat miercuri în carantină, după ce unele cadre medicale din cadrul acesteia au fost depistate pozitiv la testul pentru virusul COVID-19, a informat Consiliul Judeţean Hunedoar, notează agerpres.ro. „Secţia a intrat în carantină şi urmează să se efectueze activitatea de dezinfecţie. Atât pacienţii, 13 la număr, dintre care unul se află în fază terminală, cât şi personalul medical din secţie sunt asimptomatici. În prezent sunt efectuate testările COVID-19”, a arătat managerul SJU Deva, dr. Daniela Roşca.

Potrivit acesteia, cadrele medicale depistate pozitiv nu şi-au desfăşurat activitatea în spitalul din Deva pe parcursul acestei săptămâni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel