Secretarul de stat Andrei Baciu: Orice măsură de relaxare va avea un timp de control

Andrei Baciu. Foto: Facebook
EXCLUSIV
Secretarul de stat Andrei Baciu a declarat, în cadrul dezbaterii „TELEMEDICINA - medicina viitorului? Noile tehnologii și sistemul de sănătate din România", că orice măsură de relaxare luată după 15 mai va fi analizată.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Andrei Baciu a afirmat în cadrul dezbaterii online ”TELEMEDICINA - medicina viitorului? Noile tehnologii și sistemul de sănătate din România”, organizată de trustul de presă DC Media Group, că toate măsurile luate până acum în timpul stării de urgență au fost pentru a proteja sănătatea populației și pentru a evita un număr mare de îmbolnăviri cun COVID-19.

”Orice măsură de relaxare luată va avea un timp de control de două săptămâni, se va analiza dacă a fost supraestimată sau subestimată”, a spus secretarul de stat.

Acesta a mai precizat că situația bolnavilor cronici a fost supusă analizei Ministerului Sănătății, iar zilele următoare vor fi prezentate public în detaliu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel