Secția ATI de la Neamț care a ars, mutată la un alt etaj fără notificare DSP. Ce spune prefectul județului

Incendiu SJU Piatra Neamț
Prefectul județului Neamț George Lazăr susține că secția care a ars a fost mutată sâmbătă de la etajul 3 la al doilea etaj fără să aibă aviz de la DSP.

Prefectul județului Neamț George Lazăr a făcut duminică dimineață declarații privind incendiul de la secția ATI care a ars a Spitalului Județean Piatra Neamț. Acesta a acuzat conducerea spitalului: ”spitalul a greșit că a făcut lucrările fără aprobare”.

”Secția care a ars a fost mutată de la etajul 3 la etajul 2, fără să existe nici măcar notificare la DSP. Cu toate că era o modificare a structurii, nu s-a făcut adresa la DSP, era obligatoriu ca spitalul să facă acest lucru. La etajul 2 s-au făcut în ultimele zile lucrări în regie proprie pentru a mari capacitatea secției de ATI, care până acum funcționa la un etaj mai sus. E doar o teorie, o supoziție, încă nu a fost confirmată, că această mutare nu a respectat cadrul legal și nu au fost verificări din partea celor care aveau competență și răspundeau tehnic pentru această modificare. (...) A fost un fel de "hei-rup" de a muta secția de la etajul 3 la etajul 2, efectuând lucrări pe cont propriu. Spitalul a greșit că a făcut lucrările fără aprobare”, a precizat prefectul.

Ce a mai declarat acesta puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel