Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șefa ATI de la „Gerota”, numită director general al unității medicale
08 mai, 20:07
Alida Moise, șefa ATI de la „Gerota” care a învins moartea după ce a fost infectată cu COVID-19, a fost numită director general al unității medicale.
de  Angela Sabău
Șefa ATI a fost numită director general

Alida Moise, șefa secției ATI de la Spitalul „Profesor Dr. Dimitrie Gerota”, a fost numită în funcția de director general al unității medicale. Anunțul a fost făcut de Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne. El a sris, de asemenea, pe Facebook câteva rânduri cu această ocazie. 

”În aceste momente, a fi ministru al Afacerilor Interne reprezintă poate cea mai importantă misiune a vieții mele. Această misiune a adus cu ea cea mai mare onoare, dar și cea mai mare responsabilitate pe care viața mi-o putea oferi, aceea de a servi Patria. Nu a contat niciodată ce funcții am ocupat pentru că mereu le-am văzut ca pe ceva trecător.

Ceea ce nu este trecător este binele pe care îl lași în urmă și cărămida mai mică sau mai mare pe care reusești să o pui la construcția aceasta care ar trebui să fie trainică, numită societate.

Astăzi am trăit un moment important, consider eu, și sper că am reușit să mai pun o cărămidă pentru o societate mai bună, pentru o societate dominată de profesioniști.

Începând de astăzi, medicul șef al Secției ATI a Spitalului de Urgență "Profesor Dr. Dimitrie Gerota" București, doamna Moise Alida, cea care A ÎNVINS MOARTEA printr-o luptă crâncenă cu acest virus, și care va continua să salveze vieți, a fost împuternicită să îndeplinească funcția de director general al acestei unități.

Tot de astăzi, directorul general al Spitalului de Urgență "Profesor Dr. Dimitrie Gerota" București, domnul Dragomir Dinu, a fost împuternicit director al Direcției Medicale din Ministerul Afacerilor Interne. Iar acesta va avea ca director adjunct, pe medicul șef al Secției Gastroenterologie din Spitalul Gerota respectiv, doamna Mahu Claudia-Iulia, care a fost împuternicită să îndeplinească această funcție.
Mult succes!”, a precizat Marcel Vela pe contul său de Facebook. 

 

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?