Șeful Colegiului Medicilor din România, reacție la medicul care refuză pacienții nevaccinați

Prof dr Daniel Coriu. Foto: Facebook
Prof. dr. Daniel Coriu, președintele Colegiului Medicilor din România, a explicat de ce CMR nu s-a sesizat deocamdată în cazul medicului care a anunțat public că va refuza pacienții care nu se vor vaccina. 

„În calitate de Președinte al CMR am discutat cu domnul doctor, l-am sunat să înțeleg de la sursă ce a declarat și mi-a spus că altul trebuia să fie sensul declarației domniei sale, iar astăzi într-o postare pe contul său de Facebook, înțeleg că a clarificat și nuanțat declarația inițială.

În prezent CMR nu a declanșat o anchetă în acest caz. Pot să mai precizez că din ce am aflat, domnul doctor are în spate o carieră construită și fundamentată pe o relație corectă cu pacienții”, a transmis Prof. dr. Daniel Coriu, președintele Colegiului Medicilor din România (CMR).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel