Simptomul neștiut al COVID-19. Dezvăluirile unui specialist român infectat: „am avut halucinații”

Coronavirus
Un psiholog din Timișoara, infectat cu COVID-19, a relatat experiența pe care a avut-o după ce s-a îmbolnăvit.

Psihologul Ali Baeram de la Spitalul de Psihiatrie Jebel din județul Timiș a povestit experiența pe care a avut-o după ce s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2. El a relatat că, în cazul său, virusul a avut o manifestare bizară, având halucinații în primele zile de la infectare. 
"Eu am avut COVID și am avut o formă medie spre gravă și în primele zile am avut halucinații. Eu lucrând într-un spital de psihiatrie, unul dintre cele mai mari din România, i-am sunat pe colegii mei să ma ajute, pentru că era groaznic. Este posibil ca, în prima fază, până ajungi la oxigen, să faci hipoxie cerebrală și atunci asta să-ți modifice comportamentul. Eu am tot felul de hiatusuri, nu-mi amintesc de ce s-a întâmplat în prima săptămână. Posibil ca acest virus să urce în partea de sus și să atace diverse structuri la nivel cerebral.
Nimeni nu știe încă nimic - i-am întrebat și pe colegii mei care sunt medici de renume, am întrebat infecționiștii și nu se știe încă. Se fac studii", a explicat Ali Baeram la Antena 3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel