Situație GRAVĂ la Spitalul Județean Craiova. Manager: Oamenii sunt foarte obosiți, va fi asigurată continuitatea. Angajați infectați

SCJU Craiova
EXCLUSIV
Managerul Spitalului Județean de Urgență Craiova a explicat, EXCLUSIV pentru DC Medical, că 30 de angajați de la ATI s-au infectat cu COVID-19 în decurs de două săptămâni. În plus, 80 de angajați din Serviciul de Urgență au depus cereri de concediu pentru luna noiembrie!

„În decurs de două săptămâni, am avut 30 de angajați de la ATI care s-au infectat cu coronavirus. Este vorba de medici, asistente și infirmiere, dar aceste infectări nu au afectat activitatea. Cele 80 de cereri de concediu de odihnă despre care mă întrebați au fost depuse de personalul angajat la ATI pentru luna viitoare. Am cerut conducerii Secției de Urgență să îmi explice în scris dacă se poate asigura continuitatea activității în cazul în care aprobăm aceste cereri, și mi s-a confirmat, cu grafice, că activitatea poate continua fără întreruperi. Așa că am aprobat aceste cereri de concediu. Oamenii sunt obosiți, sunt suprasolicitați, de luni de zile lucrează la foc continuu, avem foarte multe prezentări zilnic la Serviciu de urgență, și îi înțeleg. Este dreptul dânșilor să-și ia concediu”, a explicat, EXCLUSIV pentru DC Medical, Laurențiu Ivanovici, managerul Spitalului Județean de Urgență Craiova. 

Totodată, DSP Dolj face astăzi un control la SJU Craiova pentru a vedea care este situația privind focarul de COVID-19 de la ATI și dacă activitatea spitalului poate continua fără întreruperi. Vom reveni cu amănunte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel