SMS-uri false că sunt pozitivi cu COVID. Ce s-a întâmplat de fapt

Rezultate analize
Mai mulți bucureșteni care și-au făcut analize la Centrul Medical Caraiman, altele decât cel de depistare a infecției COVID, au primit SMS-uri că sunt pozitivi cu noul coronavirus.

Bucureșteni care și-au făcut analize la Complexul Multifuncţional Caraiman au primit SMS-uri false în care erau anunţaţi că sunt pozitivi la testul pentru COVID-19. În realitate, aceștia aveau test negativ sau nu și-au făcut acest test.

Directorul Centrului amintit, Livia Gomes, spune că ”o parte din acei pacienţi au efectuat testarea de COVID-19 la Caraiman, dar o parte au beneficiat doar de servicii medicale care nu aveau treabă cu testarea, cum ar fi fizioterapie, kinetoterapie, un consult la cardiologie, un consult la ORL. Noi acum suntem în verificări cu această situaţie care s-a creat în jurul orei 11.30, când primii pacienţi s-au panicat şi ne-au sunat”. 

Mai multe puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel