Sorin Oprescu despre demiterile făcute la SUUB: ”un motiv ipocrit să scape de noi”

Spitalul Universitar de Urgență  București. Foto: DC Medical
EXCLUSIV
Sorin Oprescu, șeful secției de Chirurgie IV de la Spitalul Universitar de Urgență din București, este unul dintre șefii de secție demiși de conducerea unității. Acesta se află în concediu medical și va contesta decizia.

Sorin Oprescu, șeful secției Chirurgie IV de la Spitalul Universitar de Urgență din București, declară, pentru DC Medical, că se afla în concediu medical când a aflat că nu mai îndeplinește funcția de șef de secție. Spune că va contesta decizia demiterii: ”E vorba de o restaurație. (…) Nici măcar nu s-a făcut o comisie de disciplină să zică: nu ați respectat asta, n-ați făcut asta... (…) A fost un motiv ipocrit să scape de noi. (…) În mod sigur voi contesta decizia mai ales că ieri eram în concediu medical”.

Acesta a mai amintit că nu a avut niciun medic și nicio asistentă de pe secție infectat cu COVID-19.

Alți 4 medici de la SUUB au fost demiși din funcția de șefi de secție, printre care și Adriana Nica, fost șef de secție ATI și fost manager al SUUB. Declarația Adrianei Nica o puteți citi AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel