Sorina Pintea, imagini șocante. Dusă în cătușe la Spitalul Ministerului de Interne

Sorina Pintea, dusă în cătușe la spital. Foto: Romania TV
Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătății, vizibil afectată de boală, a fost adusă cu o mașină a Poliției la Spitalul Ministerului de Interne din Capitală.

Vizibil afectată de boală și cu ochii în lacrimi, Sorina Pintea a fost scoasă din mașina Poliției și dusă în interiorul Spitalului de Urgență al Ministerului de Interne „Prof. Dr. Dimitrie Gerota” din București. Imaginile șocante au fost difuzate de România TV. 

Fostul ministru al Sănătății suferă de o boală autoimună rară, dermatomiozită, și surse medicale spun că ar avea nevoie de un control neurologic. 

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract, notează DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel