Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spitalul Elias în cazul Mario Iorgulescu: se menține posibilitatea unei evoluții nefavorabile
13 sep 2019 / 16:46
Reprezentanții Spitalului Universitar de Urgenţă Elias precizează că în cazul lui Mario Iorgulescu se impune continuarea tratamentului la Terapie Intensivă.
de  Adisa Codruț
Mario Iorgulescu  FOTO: Facebook

Spitalul Elias, Mario Iorgulescu. În ceea ce priveşte starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, implicat duminică într-un accident rutier, reprezentanţii Spitalului Elias din București apreciază că se impune continuarea tratamentului în unitatea de Terapie Intensivă, deoarece se menţine posibilitatea unei evoluţii nefavorabile.

”Ca urmare a celor de mai sus, se impune continuarea tratamentului în unitatea de Terapie Intensivă, deoarece se menţine posibilitatea unei evoluţii nefavorabile”, se arată în comunicat, citat de Agerpres. Tot acolo se mai amintește despre contuzia pulmonară a pacientului care are o evoluţie lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori şi scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie.

Totodată, leziunile peretelui toracic sunt "încă în perioada de consolidare", necesitând repaus şi analgosedare, iar anastomozele digestive consecutive rezecţiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, însă riscul de fistulă anastomotică "persistă".

Duminică, în timp ce se deplasa pe şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa, Mario Iorgulescu ar fi intrat cu maşina pe contrasens şi s-ar fi ciocnit cu un autovehicul condus din sens opus de un tânăr în vârstă de 24 ani. În urma impactului, tânărul de 24 de ani a murit.

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?