Spitalul Elias în cazul Mario Iorgulescu: se menține posibilitatea unei evoluții nefavorabile

Mario Iorgulescu  FOTO: Facebook
Reprezentanții Spitalului Universitar de Urgenţă Elias precizează că în cazul lui Mario Iorgulescu se impune continuarea tratamentului la Terapie Intensivă.

Spitalul Elias, Mario Iorgulescu. În ceea ce priveşte starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, implicat duminică într-un accident rutier, reprezentanţii Spitalului Elias din București apreciază că se impune continuarea tratamentului în unitatea de Terapie Intensivă, deoarece se menţine posibilitatea unei evoluţii nefavorabile.

”Ca urmare a celor de mai sus, se impune continuarea tratamentului în unitatea de Terapie Intensivă, deoarece se menţine posibilitatea unei evoluţii nefavorabile”, se arată în comunicat, citat de Agerpres. Tot acolo se mai amintește despre contuzia pulmonară a pacientului care are o evoluţie lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori şi scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie.

Totodată, leziunile peretelui toracic sunt "încă în perioada de consolidare", necesitând repaus şi analgosedare, iar anastomozele digestive consecutive rezecţiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, însă riscul de fistulă anastomotică "persistă".

Duminică, în timp ce se deplasa pe şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa, Mario Iorgulescu ar fi intrat cu maşina pe contrasens şi s-ar fi ciocnit cu un autovehicul condus din sens opus de un tânăr în vârstă de 24 ani. În urma impactului, tânărul de 24 de ani a murit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel