Spitalul Grigore Alexandrescu, RĂSTURNARE de situație: Doctorița incriminată că nu purta mănuși NU OPERA!
21 feb 2020 / 16:11
Doctorița incriminată că ar fi operat un copil la Spitalul Grigore Alexandrescu fără a purta mănuși și echipament special, de fapt făcea un control post operator! EXCLUSIV DC Medical
de  Dana Lascu
Medicul a fost acuzat că nu poartă echipament de protecție, deși la un control nu avea nevoie decât de mănuși și mască. Foto: Antena3
EXCLUSIV

Filmul în baza căruia medicul Adina Chira, șeful Secției ORL de la Spitalul Grigore Alexandrescu este acuzată că ar fi operat fără a purta echipamentul cerut în cazul unei intervenții chirurgicale este un FAKE NEWS!

Surse medicale au declarat, EXCLUSIV pentru DC MEDICAL, că ce s-a întâmplat în sala de operație este cu totul altceva!

De fapt, în prima parte a filmului când doctorița nu poartă mănuși și are ceasul la mână, ea abia intrase în sala, unde urma să aibă loc un consult medical post operator. Copilul întins pe masă a fost operat recent de polipi iar medicul, care se află inițial la picioarele lui, discuta cu asistentele despre pacient. Nu l-a atins fără mănuși. 

În a doua parte a filmului, când medicul poartă mască și mănuși, se află la capul copilului, și chiar dacă are ceasul la mână, doar se uită la nasul lui! Ea nu a întreprins nicio manevră chirurgicală, pentru care să fi avut nevoie de echipament de  protecție. Ulterior, medicul completează documentele cu ce a constatat în tipul consultului. 

La Spitalul Grigore Alexandrescu s-a declanșat o anchetă internă în urma publicării acestor imagini, iar surse din Ministerul Sănătății spun că de fapt nu va fi trimisă o echipă de inspectori în acest caz, așa cum a declarat inițial secretarul de stat dr Nelu Tătaru. 

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?