Spitalul Județean Bistrița-Năsăud, acces gratuit la internet pentru pacienți și aparținători

Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud. Foto: Facebook/Gabriel Lazany
Pacienții internați în Spitalul Județean de Urgență din Bistrița, dar și aparținătorii acestora vor beneficia, începând cu acest an, de acces gratuit la internet prin intermediul unei rețele Wi-Fi, a anunțat managerul spitalului Gabriel Lazany, într-o postare pe pagina sa de socializare.

„În cursul anului 2019, a început construirea unei rețele Wi-Fi în spital, care să asigure accesul la internet exclusiv pacienților și aparținătorilor. Ea a devenit funcțională pe etajele 4 și 5, urmând ca în cursul acestui an să devină funcțională în întregul spital. Denumirea rețelei: wpacient. Parola de acces: judetean", afirmă Gabriel Lazany, managerul de la Spitalul Județean Bistrița-Năsăud, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Din luna noiembrie a anului trecut, conducerea spitalului a introdus și alte facilități pentru pacienți și aparținători în sălile de așteptare de la Internări, Urgențe, ATI și Oncologie, spațiile respective fiind dotate cu standuri de încărcare a telefoanelor mobile și cu dozatoare de apă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel