Spitalul Universitar, obligat de Instanță să o repună în funcție pe dr Adriana Nica. Decizia de sancționare, ANULATĂ!

Dr. Adriana Nica
Dr Adriana Nica, fostul manager de la Spitalul Universitar București (SUUB) a obținut în instanță anularea Deciziei de sancționare din iunie 2020, iar SUUB este obligat să o reîncadreze în funcția de șef de Secție!

Tribunalul București - Secția a VIII-a Conflicte de Muncă și Asigurări Sociale a admis, în parte, plângerea formulată de dr Adriana Nica, fostul manager de la Spitalul Universitar (SUUB), anulând Decizia de sancționare din 12 iunie 2020 și a dispus reîncadrarea medicului în funcția deținută anterior, respectiv cea de Șef de Secție ATI II pentru perioada rămasă din mandatul de 3 ani.

Mai mult, Instanța „obligă pârâta (SUUB, n.r.) la plata către reclamantă a unei despăgubiri egale cu diferența dintre salariile indexate, majorate și reactualizate și cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat, începând cu data de 15.06.2020 și până la reintegrarea efectivă în funcție și sumele efectiv plătite”. 

Decizia poate fi contestată prin apel în 10 zile de la comunicare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel