Sunt bune măștile și vizierele de plastic? Dr Ciuhodaru, verdict: ATENȚIE! Asta e singura barieră aproape 100% sigură!

Măști
Dr Tudor Ciuhodaru a vorbit despre eficiența măștilor din plastic pentru nas și gură care au apărut recent pe piață și care sunt folosite de tot mai mulți oameni. El spune că un singur lucru ne protejează cu adevărat. 

Medicul Tudor Ciuhodaru a vorbit, pentru DC News, despre măștile și vizierele de mai multe tipuri existente pe piață la ora actuală, afirmând că acestea asigură o barieră de protecție, însă nu sunt 100% sigure. Doctorul subliniază faptul că testarea și realizarea de anchete epidemiologice pentru depistarea celor infectați sunt cele mai bune metode de a lupta cu coronavirusul.

„Trebuie să plecăm de la principiul că existența unei bariere fizice este mai bună decât nicio barieră. Adică sunt OK. Singura barieră aproape de 100% ca și eficiență este masca FPP 3, fără discuție”, a explicat el. 

Totuși, a continuat el, mai există un lucru pe care putem să-l facem și care ne-ar aduce nivel de protecție mai aproape de perfect. Aflați pe DC News despre ce este vorba. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel