Tânărul ars la Piatra Neamț, transportat azi în Belgia

Tânăra va fi transportată în Belgia
Tânărul ars în urma unei deflagraţii produse miercuri într-un apartament din Piatra Neamţ va fi transferat astăzi la o clinică din Belgia. Avionul care-l va transporta pleacă într-o oră din București pre Iași și, după ce va prelua pacientul, va zbura în Belgia.

Tânărul ars în urma unei deflagraţii produse miercuri într-un apartament din Piatra Neamţ va fi transferat astăzi în Belgia. Avionul care-l va transporta pleacă într-o oră din București.

"Transferul va fi realizat astăzi către un centru de arsuri din Belgia, cu un avion al MApN", a declarat Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU SMURD Iaşi şi purtător de cuvânt al Spitalului Sfântul Spiridon.

Are arsuri pe 75% din corp

Bărbatul în vârstă de 21 de ani a fost adus miercuri seara la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi din cauza unor arsuri suferite pe 75% din suprafaţa corporală. Medicii spun că a suferit şi arsuri ale căilor aeriene, starea lui fiind foarte gravă. În cursul nopţii de miercuri spre joi el a fost operat, acum fiind internat la terapie intensivă.

"Pacientul ars este în stare foarte gravă. Este intubat în continuare, are arsură de căi aeriene. A fost operat azi-noapte, acum este internat în terapie intensivă", a declarat joi dimineaţa Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU - SMURD Iaşi, care este şi purtătorul de cuvânt al Spitalului Sfântul Spiridon.

O explozie urmată de un incendiu s-a produs în cursul zilei de miercuri la etajul al treilea al unui bloc de locuinţe din municipiul Piatra-Neamţ. Potrivit IGSU, patru persoane au fost rănite în urma deflagraţiei, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel