Taximetrist din Iași, găsit mort după un stop cardiac

Autospecială SMURD
Un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost găsit mort într-un taxi pe care l-a parcat în zona Super-Copou, după ce a suferit un stop cardio-respirator.

Stop cardiac, Iași. Coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, a declarat, luni, că bărbatul a fost găsit de un echipajul de prim ajutor, după ce soţia acestuia a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

"Bărbatul se afla în timpul serviciului, i s-a făcut rău şi a parcat în staţia de taxi de la Super-Copou. Apelul la serviciul 112 a fost făcut de soţie. Ea s-a alarmat deoarece nu îi mai răspundea soţul la telefon, după ce s-a plâns în prealabil de durere toracică. Am dirijat şi o ambulanţa cu medic spre zona indicată. S-a continuat resuscitarea. După circa o oră de la începerea manevrelor s-a declarat decesul. Pacientul era obez şi fumător", a declarat Diana Cimpoeşu, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel