Testare gratuită a glicemiei, în Sectorul 6

Glicemia
Joi și vineri, 14 și 15 noiembrie, locuitorii din sectorul 6 al Capitalei pot să-și testeze gratuit glicemia la Centrul de Sănătate Multifuncțional „Sfântul Nectarie”, din Bulevardul Uverturii nr. 81.

Joi, 14 noiembrie, autoritatea locală marchează „Ziua Mondială a Diabetului" printr-o amplă acțiune de testare gratuită a glicemiei pentru populație. Tema pentru acest an este Familia și Diabetul, iar scopul este creșterea gradului de constientizare și informare asupra impactului pe care îl are diabetul într-o familie.

„Scopul campaniei desfășurată în Sectorul 6 este de a lansa un semnal de alarmă cu privire la impactul diabetului, atât asupra individului afectat, cât și asupra familiei din care face parte. Diagnosticul corect și tratamentul administrat din timp reprezintă cheia prevenirii complicațiilor asociate diabetului, o boală care poate afecta atât sănătatea fizică, cât și pe cea psihică", a spus primarul Gabriel Mutu.

Joi și vineri, 14 și 15 noiembrie 2019, la Centrul de Sănătate Multifuncțional „Sfântul Nectarie", situat în Bulevardul Uverturii nr. 81, locuitorii din sectorul 6 pot să-și testeze gratuit glicemia

Potrivit Institutului Național de Sănătate Publică, peste 70% din cazuri afectează persoane trecute de 60 de ani, cu o pondere mai mare a diabetului la femei (aproximativ 17% mai multe cazuri decât la bărbați).

Deschis în luna decembrie 2017, Centrul de Sănătate Multifuncțional "Sfântul Nectarie" se află în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 , oferind servicii medicale performante.

Pentru informații suplimentare puteți suna, între orele 08.00 - 20.00, la numerele de telefon: 031.9593 sau 0726.150.250, sau puteți scrie la adresa de mail: [email protected] sau accesa www.nectarie6.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție
Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel