Testare rapidă CORONAVIRUS pentru toți pacienții OK MEDICAL

teste coronavirus
În încercarea de a proteja personalul medical și pacienții, OK MEDICAL recomandă tuturor pacienților săi testarea rapidă pentru COVID-19, rezultatul negativ obținut în ultimele 24 de ore de la vizită fiind prezentat la intrarea în clinică.

Măsurile luate au că obiectiv LIMITAREA rapandirii virusului SARS-COV-2 la  OK MEDICAL.

Astfel, pacienții programați pentru consultații sau tratamente în cadrul clinicilor OK MEDICAL vor avea acces la teste rapide pentru COVID-19.

Testele vor putea fi comandate contracost, testarea făcându-se individual de către pacient înainte de venirea în clinică, beneficiind de suportul oferit de personalul OK MEDICAL.

Testele puse la dispoziție identifica anticorpii IgG și IgM specifici COVID-19. Detalii cu privire la specificul testării putând fi găsite la www.okmedical.ro.

Pacienții pot comandă testele rapide de pe siteul okmedical.ro, livrarea testelor fiind făcută în maximum 5 zile lucrătoare.

Menționăm că tot personalul OK MEDICAL va fi testat periodic, în cazul înregistrării unui rezultat pozitiv urmând a se implementa măsurile legale în vigoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel