„Tichete” pentru sănătate, facilități pentru angajați

Pe baza acestor tichete sau carduri de sănătate poți obține reduceri și servicii gratuite de la clinici private
Pe lângă bonurile de masă, angajatorii le pot oferi angajaților lor, și „tichete” de sănătate, adică abonamente la clinici private. Acestea pot oferi beneficiarilor mai multe facilități.

Problemele legate de dificultatea de a găsi și menține angajații determină companiile să le ofere acestora pachete salariale cât mai atractive.

Pe lângă salariul motivant, pe cartea de muncă, angajații pot beneficia de bonuri de masă (care pot fi și sub formă de carduri asemănătoare celor bancare), dar și de abonamente la clinici medicale private.

În baza acestor „tichete" de sănătate - unele variante sunt sub formă de card -, angajații își pot face analize, și beneficiază de numeroase servicii de sănătate. Spre exemplu, pot avea reduceri mari atunci când vine vorba de investigații RMN sau intervenții chirurgicale.

Potrivit jurnaliștilor de la DC Business, regimul fiscal al acestor „tichete" de sănătate este unul foarte avantajos pentru firme.

Cât de mare este valoarea acestor „tichete" și cum se aplică impozitul pe ele, aflați de la DC Business.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel