TIR-ul ATI de la Spitalul Municipal Timișoara s-a defectat. 8 pacienți COVID-19 ventilați, mutați în alte spitale

TIR ATI. Foto: retail-fmcg.ro
8 pacienți COVID-19 în stare gravă au rămas fără oxigen, după ce ventilatoarele din TIR-ul de ATI (terapie intensivă) din curtea Spitalului Municipal din Timișoara s-au blocat! E a doua oară când unitatea mobilă se strică. Abia fusese repusă în funcțiune luni

Alarmă în această dimineaţă, la Spitalul Municipal Timişoara, unde TIR-ul ATI s-a stricat din nou. Este vorba despre unitatea mobilă de terapie intensivă, care a mai fost trimisă la reparat, iar săptămâna trecută a fost adusă înapoi.

TIR-ul reamplasat vineri noaptea în curtea Spitalului Municipal Timișoara și pus în funcțiune luni, s-a defectat în această dimineața. 8 pacienți cu COVID-19, în stare gravă, au rămas fără oxigen și au fost transferați de urgență.

Cinci pacienți au fost duși la Spitalul Județean, la Casa Austria, iar alți trei pacienți au rămas la Spitalul Municipal: doi pe secția Urgențe, unul la secție de Medicină Internă, notează debanat.ro

Cei opt pacienți din TIR-ul ATI aveau nevoie de oxigen la o presiune foarte înaltă, dar dimineațaă presiunea a scăzut, iar ventilatoarele s-au oprit. Defecțiunea urmează să fie remediată în cursul zilei de astăzi, a anunțat conducerea unității medicale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel