Totul despre vaccinul ROMÂNESC contra COVID. Prof dr Virgil Păunescu, la Academia de Sănătate

Prof dr Virgil Păunescu. Foto: DC Medical
EXCLUSIV
Prof dr Virgil Păunescu, directorul Institutului de cercetări medicale OncoGen, vine la Academia de Sănătate, luni, 5 octombrie, de la ora 11.00, pentru a explica cum este conceput vaccinul românesc contra COVID-19. 

Prof dr Virgil Păunescu, directorul Institutului de cercetări medicale OncoGen, și echipa sa, lucrează din primăvară la un vaccin românesc care să protejeze contra COVID-19.  Vaccinul, care este în fază de testare, va fi produs în colaborare cu Institutul  Cantacuzino din București. 

Cum este conceput acest vaccin, ce etape din partea de cercetarea și producție s-au parcurs, dar și ce rezultate au obținut cercetătorii români, veți afla luni, 5 octombrie, în exclusivitate la emisiunea Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu. 

Emisiunea va fi transmisă de la ora 11.00, pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel