Toxiinfecție alimentară: 11 copii și un adult au ajuns la spital, de la un hotel din Poiana Brașov

Tratament spital
Un adult şi 11 copii au ajuns la spital cu simptome ale unei toxiinfecții alimentare. Toți erau cazați la un hotel din Poiana Brașov.

Potrivit ISU, încă două persoane adulte au mai acuzat dureri de cap și stări de vomă, însă au refuzat transportul la spital.

În urma evenimentului, reprezentanţi ai Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) şi ai altor instituţii abilitate de control au demarat verificări la hotelul unde s-ar fi îmbolnăvit respectivele persoane, a anunţat şeful CRPC Braşov, Sorin Susanu.

Copiii internaţi în Spitalul de Boli Infecţioase se aflau la Poiana Braşov în cantonament, ei făcând parte dintr-un club sportiv din Timişoara. Din grupul cu care au sosit în judeţul Brasov fac parte, în total, 84 de copii din judeţele Timişoara şi Arad, ei fiind însoţiţi de antrenori, precizează agerpres.ro.

Conform reprezentanţilor Spitalului de Boli Infecţioase, toţi cei 11 copii şi directorul clubului, persoana adultă care este internat cu aceleaşi simptome, rămân internaţi, sub supraveghere până joi, starea acestora fiind, în prezent, una bună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel