Ștrand cu viermi și lipitori în Reșita. DSP Caraș-Severin a dat o amendă

Captură video FOTO: radioresita.ro
Administratorul unui strand din Reșita a fost amendat în urma reclamațiilor mai multor tineri care au găsit viermi în apă și o lipitoare pe un tobogan.

Ștrand, viermi. "Ieri, împreună cu prietenii mei am ales strandul Titanic (n. r. din Reșița) ca să ne răcorim şi să ne distrăm. (...) Pe tobogan era o lipitoare, iar sub tobogan apa era murdară şi plină cu viermi. Precizăm că piscina era plină de oameni, noi am ales să nu mai facem baie şi am mers să stăm de vorbă cu administratorul piscinei. Acesta a ţipat la noi să plecăm şi nu a vrut să ne dea banii înapoi. Aşa că după acest dialog am plecat şi am depus şi o reclamaţie la Protecţia Consumatorilor, ne dorim ca această problemă să se rezolve", a declarat un tânăr din Reșita pentru Radio România Reșița.

Ștrand, viermi: imagini pe rețele de socializare

Tinerii au postat imaginile și pe rețele de socializare, iar DSP Caraș-Severin s-a autosesizat.

Inspectorii sanitari au verificat cazul și i-au aplicat administratorului ștrandului o amendă în valoare de 6.000 de lei. A fost luată și o probă din apa piscinei care va fi analizată în următoarele 72 de ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel