Ștrandul Moghioroș, închis de DSP București după ce mai multe persoane s-au intoxicat cu clor

Ștrandul Moghioroș din București, închis temporar
După ce zece persoane s-au intoxicat cu clor în bazinele din strandul Moghioroș, unitatea a fost închisă astăzi de inspectorii de la Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București, până la remedierea situației. 

Direcția de Sănătate Publică București a informat Ministerul Sănătății că a suspendat activitatea ștrandului Moghioroș până la remedierea deficiențelor constatate.

„În urma sesizării Poliției sector 6 cu privire la intoxicația cu clor a mai multor persoane, printre care și copii, inspectorii sanitari au efectuat în această după-amiază un control la unitatea de agrement și au prelevat mai multe probe de apă din bazinele existente", a anunțat Ministerul Sănătății.

Până la determinarea rezultatului final și remedierea pompei de distribuire a clorului, inspectorii DSPMB au decis suspendarea activitățiii acestei unități.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel