Tranfuzie sanguină. Jandarmi din Vaslui au donat sânge pentru o fetiță de 2 ani

Sânge
Jandarmi din Vaslui au donat sânge la Centrul de Transfuzii Sanguine Bârlad ca să ajute o fetiţă de 2 ani internată într-un spital din Iaşi.

Jandarmi, sânge. 25 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Vaslui au donat sânge la Centrul de Transfuzii Sanguine Bârlad pentru a veni în sprijinul unei fetiţe de 2 ani internate într-un spital din Iaşi, au informat reprezentanţii instituţiei.

"Având în vedere nevoia de sânge înregistrată la nivelul judeţului nostru şi ca urmare a solicitării Centrului Judeţean de Transfuzie Sanguină Bârlad, precum şi a altor autorităţi publice, pentru reducerea deficitului de sânge, jandarmii au răspuns prezent. Astfel, jandarmii vasluieni, conştienţi de nevoile semenilor, sunt alături de aceştia şi prin sprijinul lor voluntar, nu numai prin misiunile pe care le execută şi îndeamnă cetăţenii să li se alăture în număr cât mai mare în această campanie umanitară cu scop de acordare a unui ajutor palpabil persoanelor aflate în dificultate", se arată într-un comunicat de presă transmis de IJJ Vaslui, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel